We zijn te boeken in heel Nederland: 06 - 15 38 86 38 of contact@event-time.nl

Over Ons

EventTime

Tijd voor een onvergetelijk feest!

BOEK NU

 

 

 

Een onvergetelijk feest voor iedereen! Dat is waar EventTime voor staat. Wat jij van ons kunt verwachten: persoonlijk contact, gegarandeerd een professionele en ervaren DJ & 100% feestgarantie!

 

 

 

 

Over ons

EventTime bestaat uit een jong team van professionele en ervaren DJ’s, fotografen en ondernemers. De organisatie is opgericht door Sytse de Groot. Zijn passie voor muziek begon al in zijn kindertijd en in 2006 begon Sytse zijn professionele carrière als DJ. Discotheken, kroegen, après-ski bars, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen, al snel draaide hij in binnen- en buitenland.

Sytse: “Mijn missie is om mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het maximale uit een event halen doe ik door goed naar de wensen van de klant te luisteren en de juiste personen op de juiste plek te zetten. Goede apparatuur huur je overal, maar het verschil maak je met de mensen die achter de knoppen staan. Bij EventTime staan persoonlijk contact, kwaliteit, ervaring en professionaliteit bovenaan!’

Bij EventTime vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom bieden wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We bespreken de wensen en adviseren waar nodig. Naar aanleiding hiervan stellen wij de perfecte show samen.

Feestje? Neem contact met ons op!

 

*Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van EventTime van toepassing. Download de algemene voorwaarden hier [PDF 311kb]

 

 

Party fotograaf

Tegen een kleine meerprijs sturen wij een professionele party fotograaf mee met onze shows. De foto’s zijn enkele dagen na het evenement te bekijken op onze website en jullie krijgen de foto’s in hoge resolutie van ons toegestuurd.

Persoonlijk contact

Wij van EventTime hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we advies op maat aanbieden.

Professionele & ervaren DJ’s

Wij werken uitsluitend met DJ’s die representatief, ervaren en professioneel zijn. Door hun jarenlange ervaring spelen zij in op elke situatie en is de dansvloer gegarandeerd gevuld.

DJ garantie

Kies voor zekerheid! Neem geen risico en boek een professionele en betrouwbare show. Als de DJ onverwacht ziek is, gaat jullie feest gewoon door. EventTime heeft altijd een vervangende DJ achter de hand. The show must go on!

All-in-prijzen

Wij houden van duidelijkheid! De totaal prijs wordt van tevoren afgesproken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je bij EventTime niet voor onaangename verassingen te staan.

Sfeervolle en stijlvolle shows

Met de juiste apparatuur creëren we een sfeer die past bij elke gelegenheid.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! NEEM CONTACT OP

Contact

we zijn te boeken in heel Nederland

06 – 15 38 86 38
Ceintuurbaan 65, 1271 BG Huizen
contact@event-time.nl