We zijn te boeken in heel Nederland: 06 - 15 38 86 38 of contact@event-time.nl

Feesten

Party Time!

Een onvergetelijk feest organiseren?
Bij EventTime boek je diverse feesten, van een beach party tot aprés ski of de foute sjow!
Natuurlijk inclusief een gezellige en professionele feest DJ!

OFFERTE AANVRAGEN

icon box image

Feesten

Op zoek naar een compleet feest dat voldoet aan jouw wensen, inclusief leuke DJ en aankleding? EventTime kan dankzij jarenlange ervaring, creativiteit, professionele DJ’s en apparatuur ook van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk feest maken! Of het gaat om een bedrijfsfeest, schoolfeest, verjaardag of jubileum; wij zorgen ervoor dat alle gasten een geweldige dag of avond hebben!

Ieder feest is uniek en we luisteren graag naar jouw wensen. We kijken altijd samen met jou wat voor feest het moet worden en hoe de show eruit moet komen te zien. Met o.a. een ruime keuze uit licht en geluidsapparatuur bouwen we elke locatie om tot een sfeervol geheel. Feest boeken of meer informatie? Neem contact met ons op!

Thema Feesten:

Liever een themafeest organiseren? EventTime zorgt ervoor dat er nog lang nagepraat zal worden over jouw themafeest. Bijvoorbeeld zin in een toffe après-ski party of een gezellig fout feest? Of liever een zomers strandfeest a la Ibiza met het Beachparty thema? Alles is mogelijk! Ook leuk: bij alle themafeesten van EventTime krijg je er een partyfotograaf bij! Boek een van onderstaande themafeesten en ga voor 100% feestgarantie!

Après-ski show

Ben jij gek op de wintersport en ben je niet weg te slaan uit de après-ski bar? Gaat jouw hart sneller kloppen van schnaps en glühwein? Boek dan deze ganz tolle après-ski show inclusief feest DJ! Wij toveren de locatie in no time om tot een sfeervolle après-ski hut. De DJ’s van EventTime draaien nog ieder seizoen in DE après-ski tenten van Oostenrijk en weten dus als geen ander wat er niet mag ontbreken op een après-ski party. Compleet gekleed in lederhosen zorgen de DJ’s ervoor dat het een fantastisch feest wordt! Inclusief partyfotograaf! Tip: Boek ook een van onze passende après-ski feestzangers bij deze show!

De Après-ski show boeken

Apres ski party
Fout feest

Het Foute Feest

Glitterhoedjes, pruiken, gekleurde zonnebrillen en gewoonweg héél véél foute muziek: Dat zijn de ingrediënten van het foute feest! Laat je gasten fout verkleed komen en bezorg ze een avond om nooit te vergeten! Bij dit themafeest van EventTime kun je onder andere de volgende elementen verwachten: Een gezellige professionele DJ in thema gekleed, passende thema DJ booth en aankleding, partyfotograaf en natuurlijk een goede mix van foute muziek afgestemd op jouw wensen!

Het Foute Feest Boeken

Beach Party

Met onze Beachparty wanen je gasten zich even op een tropisch strandfeest. Inclusief opblaaskrokodil, palmbomen, Hawaï slingers en zomerse muziek is deze Beachparty een feest waar nog lang over nagepraat zal worden! Onze leuke, professionele DJ zorgt er vanachter zijn beachbar voor dat alle gasten los kunnen gaan in hun meest zomerse outfit. Deze beachparty boek je inclusief partyfotograaf.

Beach Party Boeken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!      NEEM CONTACT OP

Contact

we zijn te boeken in heel Nederland

06 – 15 38 86 38
Ceintuurbaan 65, 1271 BG Huizen
contact@event-time.nl