We zijn te boeken in heel Nederland: 06 - 15 38 86 38 of contact@event-time.nl

Bruiloften

DE dag. Om nooit meer te vergeten!

Op zoek naar een enthousiaste en leuke bruiloft DJ die jullie feest onvergetelijk maakt?
Onze Weddingshow sluit jouw dag perfect af!

OFFERTE AANVRAGEN

icon box image

Bruiloften

Gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen! Op zoek naar een enthousiaste bruiloft DJ die er een onvergetelijk feest van maakt? Zelf willen bepalen welke muziek er wordt gedraaid maar dan wel door een professionele DJ? En wil je de garantie dat er een DJ staat die iedereen een topavond bezorgt? Boek een van onze Weddingshows en ga voor een perfect verzorgd feest door EventTime.

De DJ’s van EventTime hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bruiloftfeesten en weten als geen ander welke muziek populair is op bruiloften. Samen met jou nemen we de verschillende ideeen door en helpen we jou er een geweldig feest van te maken. Je kunt kiezen voor een van onze Weddingshows die natuurlijk op jouw wensen kunnen worden aangepast. Tijdens de weddingshow speelt de DJ in op de sfeer op de dansvloer en zorgt voor een passende lichtshow. Kwaliteit staat voorop, we werken enkel met professionele geluid en licht installaties.

Een van onze Weddingshows boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

The Perfect Weddingshow

The Perfect Weddingshow is een unieke show die past bij jullie perfecte dag. Denk aan; een enthousiaste, leuke en professionele DJ, een sfeervolle lichtshow, een DJ booth met stijlvolle uitstraling en natuurlijk een goede geluidsinstallatie. Door middel van maatwerk stemmen we samen met jou af hoe de show er uiteindelijk uit komt te zien. The Perfect Weddingshow!

Weddingshow Bruiloft DJ
weddingshow

Luxury Weddingshow

The Luxury Weddingshow sluit jouw bruiloft op een bruisende en ontvergetelijke manier af. Je hebt keuze uit verschillende extra’s en kunt de show naar eigen wens aanpassen. Met onze sfeervolle verlichting toveren we de locatie om tot een intiem geheel. De DJ’s zorgen ervoor dat al je gasten een geweldige avond hebben. Maak de mooiste dag van je leven compleet met de The Luxury Weddingshow!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!      NEEM CONTACT OP

Contact

we zijn te boeken in heel Nederland

06 – 15 38 86 38
Ceintuurbaan 65, 1271 BG Huizen
contact@event-time.nl