We zijn te boeken in heel Nederland: 06 - 15 38 86 38 of contact@event-time.nl

Bedrijfsevents

Technische ondersteuning voor uw Bedrijfsevents!

Bedrijfsfeest, congres of seminar organiseren?
EventTime werkt samen met u aan het perfecte bedrijfsevent.

CONTACT OPNEMEN

icon box image

Bedrijfsevents

EventTime is de juiste partner als het aankomt op het organiseren van een evenement voor uw organisatie. Of het nu gaat om passend entertainment of een DJ voor het personeelsfeest, de complete audiovisuele techniek van uw event, masterclass of seminar of de verzorging van de audiovisuele techniek voor de nieuwjaarsborrel; EventTime heeft de expertise en middelen om het bedrijfsevent te laten slagen.

Haal maximale exposure uit uw Event

De medewerkers van EventTime hebben jarenlange ervaring op bedrijfsevents en weten als geen ander dat u maximale exposure uit het event wilt halen. We zijn zeer nauw betrokken bij de voorbereiding van uw bedrijfsevent of bedrijfsfeest en alleen het beste is voor ons goed genoeg als het gaat om de uitvoering van onze diensten. Gedurende het event fungeren onze mensen als een verlengstuk van de organisatie. De mensen van EventTime zien er altijd verzorgt uit en verschijnen netjes gekleed op uw evenement of congres.

Feest bruiloft inspiratie DJ
Bedrijfsevents

EventTime voor alle soorten events

EventTime is onder andere te boeken voor: een jubileum, personeelsfeest, teambuildingsuitjes, congres, sessie, seminar, masterclass en Nieuwjaarsborrel. Benieuwd wat EventTime voor uw bedrijfsfeest kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Techniek op uw congres of seminar

De techniek op uw seminar of congres geheel laten verzorgen? Ga voor zekerheid en laat EventTime de volledige audiovisuele invulling van uw congres regelen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw congres of seminar audiovisueel tot in de puntjes is verzorgd. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de sprekers perfect verstaanbaar en zichtbaar zijn en dat hun presentaties goed naar voren komen. Onze professionele technici adviseren en bieden ondersteuning als het gaat om presentaties, licht, geluid en video. Het is ons vak om uw zorgen over de techniek weg te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op de gasten. Techniek, Licht en Geluid boeken bij EventTime? Neem contact met ons op!

De audiovisuele invulling van het congres of seminar tot in de puntjes verzorgd.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! NEEM CONTACT OP

Contact

we zijn te boeken in heel Nederland

06 – 15 38 86 38
Ceintuurbaan 65, 1271 BG Huizen
info@event-time.nl